085-7603470 info@rixsolutions.nl

Follow-me Software

Veiligheid, productiviteit en minder verspilling

Met een Follow Me software applicatie kan iedere werknemer op iedere printer en/of kopieermachine naar keuze printen. De printopdrachten worden centraal in de Cloud of lokaal opgeslagen totdat de opdracht doormiddel van code of badge/druppel door de desbetreffende persoon worden vrijgegeven.

Met deze applicatie zal vertrouwelijke informatie nooit onbeheerd op een printer blijven liggen en eventueel op een ongewenste plek terechtkomen. Naast het AVG-proof printen biedt deze applicatie een tal aan intelligente rapportage en beheer tools waardoor de printkosten transparant worden en beter te beheersen zijn.

Centraal gebruikers- en takenbeheer

Gecentraliseerd gebruikersbeheer
Via een centraal platform eenvoudig en gemakkelijk alle individuele gebruikersrechten voor alle kopieermachines en printers instellen. 

Toegangsrollen voor gebruikers
De IT-beheerder kan via een centraal platform de gebruikers verschillende niveaus van toegang en apparaatfuncties toebedelen. Bijvoorbeeld; Mag een bepaalde afdeling alleen in zwart/wit mag printen en kopiëren is dat binnen een paar eenvoudige instellingen te regelen.

Centraal authenticatiebeheer
Toegang verkrijgen tot de kopieerapparaten kan via verschillende manieren; Vrijgeven met toegewezen pincode, via bestaande toegangspas of met een nieuwe print-badge.  

Rapporten over resultaten en kosten

Eenvoudige Rapportages
Via een centraal platform is het mogelijk om gedetailleerde overzichten en flexibele rapportages te maken. Op deze wijze krijg je inzicht in de print-activiteiten van individuele gebruikers of van gebruikersgroepen. Hierdoor is het mogelijk de kosten op dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse basis te analyseren en bewaken. 

Management rapportage
Automatische en on-demand compilatie van dergelijke rapporten om het management van het bedrijf te voorzien van uitgebreide overzichten met details over de gehele printomgeving in een duidelijk gestructureerde en gemakkelijk te begrijpen lay-out.

Export van Resultaten
Eenvoudig alle rapportages en resultaten exporteren naar verschillende bestandsformaten om het vergelijken van de gegevens te vergemakkelijken.   

Alle functionaliteiten

✓   Licentie + applicatie
✓   Print roaming
✓   Mobiel printen
✓   Rule based printen
✓   Rapportages
✓   Support en Maintenance
✓   Technisch beheer

© 2021 – www.rixsolutions.nl | ☎ 085-7603470 | KVK 83156887