085-7603470 info@rixsolutions.nl

Werken met Office 365

Microsoft 365

Microsoft 365 is een van de meest populaire software oplossing voor zakelijke doeleinde. Met Office 365 kan je altijd en overal bij je documenten, start je eenvoudig online vergaderingen en er zijn geen hoge IT-investeringen benodigd.

Elke organisatie heeft haar eigen manier van werken. Daarom gaan wij graag samen met jou om tafel om samen naar de meest efficiënte indeling van Office 365 te kijken. Omdat alle opties van Office 365 modulair opbouwbaar zijn betaal je nooit te veel voor jouw wensen.

Om het overzichtelijk te houden hebben wij alvast de 3 meest populaire opties voor u in kaart gebracht.

Populaire Microsoft licenties

Microsoft Cloudoplossing

Microsoft Teams

Teams is in de huidige tijdsperiode niet meer weg te denken, Microsoft Teams is de ideale oplossing om overal en altijd kan te vergaderen met klanten en collega’s. Verminder mailverkeer door rechtstreeks te chatten met collega’s, maak groepen aan en plan makkelijk vergaderingen in.

Microsoft Exchange Online

Exchange Online zorgt ervoor dat je gaat e-mailen via de online mailserver van Microsoft, Zij bieden een beschikbaarheid van 100% aan! Hierdoor wordt het beheer eenvoudiger en ben jij altijd bereikbaar voor jouw klanten en medewerkers. 

Microsoft OneDrive

OneDrive is voor ieder MKB bedrijf een goede basis om zijn of haar bestanden veilig op te slaan in de Cloud. Indien OneDrive binnen jouw licentie valt dan start je met maar liefst 1TB opslag. Raak nooit meer bestanden kwijt door ze te back-uppen naar de veilige servers van Microsoft.

Microsoft SharePoint

SharePoint zorgt voor een goede structuur binnen jouw MKB bedrijf. Maak mappen aan zoveel je wil en regel de rechten in per medewerker. Benader en deel je bestanden vanaf ieder apparaat en vanaf waar jij dat wil. SharePoint is een goede start om volledig in de cloud te gaan werken.

Microsoft Premium Office-apps

Microsoft Outlook

Outlook is de zakelijke e-mail & agenda applicatie van dit moment. Via Outlook kun je al jouw inboxen organiseren op één plek. Plan via de agenda oplossing gemakkelijk afspraken in met je klanten en deel jouw agenda weer met je medewerkers zo dat zij altijd weten waar jij bent.

Microsoft Word

Word is s’werelds meest gebruikte applicatie om documenten te maken en te bewerken. Maak middels templates eenvoudig brochures, offertes en facturen. Word is zowel verkrijgbaar als online (Business Basic) en desktop applicatie (Business Standard).  

Microsoft Excel

Excel is de rekentool van Microsoft. Maak eenvoudig calculatie voor jouw nieuwe klant of houd zelfs je complete boekhouding bij in Excel.
Excel is zowel verkrijgbaar als online (Business Basic) en desktop applicatie (Business Standard).  

Microsoft PowerPoint

PowerPoint is de tool om eenvoudig presentaties in elkaar te zetten. Maak de mooiste bedrijfs- & productpresentaties via PowerPoint. PowerPoint is zowel verkrijgbaar als online (Business Basic) en desktop applicatie (Business Standard).

© 2021 – www.rixsolutions.nl | ☎ 085-7603470 | KVK 83156887